Hei,

Marraskuussa pidetyn yhdistyksen syyskokouksen päätöksen mukaisesti yhdistyksen sääntöjä muutettiin. Uudet säännöt on rekisteröity yhdistysrekisteriin 19.3.2015 ja ovat siten yhdistyksen voimassa olevat säännöt.

Tärkein muutos on siirtyminen kevät- ja syyskokouksista yhteen varsinaiseen yhdistyksen kokoukseen, eli vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään tammi – toukokuussa ja se käsittelee sekä kevät- että syyskokouksissa käsitellyt sääntöjen mukaiset asiat.

Muita merkittäviä muutoksia ovat valtakirjalla edustamisen ja etäosallistumisen salliminen yhdistyksen kokouksissa sekä hallituksen toimikauden alkamisaika. Lisäksi muutettiin viittaukset tilintarkastajaan koskemaan toiminnantarkastajaa.

Löydät säännöt kokonaisuudessaan täältä.

465024_10201247668217981_1608700080_o

VAL:n kevätkauden tärkein tapahtuma eli laivan huoltotalkoot lähestyy. Aloitamme työt pääsiäislauantaina 4.4.2015 n. klo 10 Joensuun Tilan venesatamassa ja jatkamme hämärään asti. Tekemistä riittää todennäköisesti myös sunnuntaille.

Talkoissa suoritettavilla huoltotoimenpiteillä luodaan perustukset varsinaisen purjehduskauden toiminnalle. Sotkan runko onkin edelleen varsin hyvässä käyttökunnossa ja tällä perusteellisella säännöllisesti suoritettavalla huollolla varmistamme laivalle vielä monta purjehduskesää ennen suurempia korjaustarpeita.

Tehtäviä on melkoinen lista alkaen jokavuotisesta rungon tervauksesta aina erilaisiin pieniin rakenteellisiin parannuksiin joita alukseen on talven aikana suunniteltu. Mitä enemmän talkooväkeä tulee paikalle sen tehokkaammin työt sujuvat. Kaikki Sotkasta kiinnostuneet ovatkin tervetulleita paikan päälle talkoisiin tutustumaan alukseen ja yhdistyksen väkeen. Mitään kokemusta tai taitoja ei tarvita, vain avoin mieli ja auttamishalu! Paikalle voi tulla haluamakseen ajaksi joko yhtenä tai molempina päivinä. Toivomme että kaikki paikalle tulijat ilmoittautuisivat ennnakkoon tapahtumaan.

 

Tervetuloa!

(Lauantai-iltana pidetään myös samassa paikassa yhdistyksen kokous. Kokouskutsu lähetetään erikseen.)